Feiten over Opleiding Master of HRM onthuldMASTER OF HRM
Met een perfecte lieden op de juiste plaats wint ons moderne organisatie in onze Nederlandse bekende- en diensteneconomie een concurrentieslag. Niet alleen een middelen en diensten tellen, maar vooral dit menselijk kapitaal kan zijn belangrijk. Dit betekent het er een omvangrijke, strategische rol wegens HR is weggelegd.

DOELGROEP


U bezit ons afgeronde bacheloropleiding op het gebied van HRM ofwel in ons vergelijkbare richting en gering 5 jaar relevante werkervaring. Binnen de bedrijf werkt u op tactisch peil en uw werkgever stelt u dan ook in staat opdrachten op strategisch peil te verrichten. De Master HRM is echt interessant mits u HR-manager, senior HR-adviseur of beleidsmedewerker raakt. Tevens indien u dan ook zit ingeval (zelfstandig) consultant kan zijn die HR Master een waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Bezit u dan ook niet het perfecte opleidingsniveau en wilt u toch deelnemen? Vervolgens doet u dan ook een toelatingsassessment. Bekijk verdere over dit assessment ofwel neem contact op met een opleidingsmanager een persoonlijk en vrijblijvend advies.

MANIER VAN WERKEN


Gedurende de Master HRM doet u dan ook bekende op, krijgt u dan ook inzicht en ontwikkelt u dan ook vaardigheden die u wanneer strategische en ondernemende HR-professional versterken. U volgt 4 masterclasses waarin u literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Iedere masterclass sluit u af met ons individuele opdracht, gericht op uw eigen bedrijf.

BUSINESS PROJECT HR MASTER


De integrale toets bij elke masterclass betreffende deze HR master kan zijn het oplossen hr trainingen van ons bestaand vraagstuk. U gaat in hrm training groepsverband ons HRM-probleem aanpakken voor de organisatie met een van de mededeelnemers. Uiteindelijk levert u dan ook cursus p&o ons toepasbaar plan op, zeker een organisatie bezit hier direct goedkoop betreffende. In de thesisfase met de Master HRM zal u dan ook zo’n business vraagstuk zelfstandig onderzoeken, presenteren en verdedigen. In de thesis komt een inhoud over de hele master met bod en dit uitgewerkte idee wordt werkelijk geïmplementeerd in de organisatie.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Meemaken docenten uit de praktijk en professoren betreffende een bewezen staat met dienst begeleiden u tijdens een master human resources. Zij verwezenlijken de juiste vertaalslag met wetenschappelijke ontwikkelingen naar gespecialiseerde en handige vaardigheden en effectief gedrag. Een literatuur is grotendeels Nederlandstalig, doch tevens gedeeltelijk Engelstalig.

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

RESULTAAT


Na het cursus hrm medewerker volbrengen aangaande een Master HRM beschikt u dan ook over relevante bekende en vaardigheden. U bezit een beroepshouding ontwikkeld waarmee u dan ook op managementniveau succesvol functioneert. U beseft uw toegevoegde waarde in complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kunt u dan ook succesvol implementeren. Uw HR-expertise is efficiënt ingezet om te aankomen tot de eerste performance met uw collegas. Zo draagt uw strategisch HRM-beleid perfect bij met de Opleiding Master of HRM van AvansPlus organisatiedoelstellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *